Interne competities
Inschrijven verenigingsactiviteiten
HOME
inschrijven
inschrijven
KOPPELTOERNOOI
Een gezellig toernooi met een gast. Inschrijven als doublette. Je nodigt iemand als teamgenoot uit, die geen lid is van een jeu de boules vereniging, zoals bv. een neef, buurman, collega, enz. Daarmee speel je dit leuke toernooi. Zaterdag 11 mei. Alleen voor leden. Inschrijfkosten €10,= per team. melden om 10:00 uur, spelen om 10:30 uur. We spelen in doublettes. 4 partijen voorgeloot. Er is voor iedereen een prijsje in natura.
inschrijven
inschrijven
PINKSTERTOERNOOI Maandag 20 mei. Alleen voor leden van onze Vereniging. We spelen in doublettes die door loting worden samengesteld, we spelen dus ‘uit het boek’. Individueel inschrijven. kosten: €5,= per persoon. melden om 10:00 uur en spelen om 10:30 uur. We spelen 4 voorgeloten partijen. Minimaal 20 deelnemers. Er is voor iedereen een prijsje.
HEEMSKERK FIJNMECHANICA BBQ- TOERNOOI Woensdag 3 juli. Alleen voor leden van onze Vereniging. We spelen in doublettes die door loting worden samengesteld, we spelen dus ‘uit het boek’. Partners die geen lid zijn kunnen voor €12,50 aanschuiven bij de barbecue na het toernooi. Individueel inschrijven. Melden om 10:00 uur en spelen om 10:30 uur. We spelen 4 voorgeloten partijen. Minimaal 20 deelnemers. Er is voor iedereen een prijsje. Na afloop een gezellige barbecue!
inschrijven
VAN DER PIJL SNERT TOERNOOI Zaterdag 14 december Alleen voor leden van onze Vereniging. We spelen in doublettes die door loting worden samengesteld, we spelen dus ‘uit het boek’. Individueel inschrijven. kosten: €10,= per persoon. Erwtensoep-lunch inbegrepen. melden om 10:00 uur en spelen om 10:30 uur. We spelen 4 voorgeloten partijen. Minimaal 20 deelnemers. Er is voor iedereen een prijsje.
inschrijven